Beste belanghebbende,

Middels diverse emailnieuwsberichten zullen we jullie de komende periode op de hoogte houden van de revitalisatie van Winkelcentrum Geesterduin. Wij vragen u deze mails aandachtig te lezen, want er staat belangrijk informatie in omtrent de planning en de door u te nemen acties.

Planning 
Er staan de komende periode een aantal werkzaamheden ingepland. Graag informeren we u daarover.

Belangrijke dataWerkzaamheden
12 en 13 septemberOpbouw steigers in de passage
Nu t/m medio septemberWerkzaamheden passage Vomar t/m parkeerdek (Fase 1)
Medio september t/m oktoberVervangen Entree Zuid en passage Vomar (Fase 1 en 2)
Medio september t/m oktoberVerbouwing winkel Nelson

Opbouw steigers passage
Om zowel de winkeliers als het winkelende publiek een veilige doorgang te kunnen garanderen in het winkelcentrum, zal er een tunnelsteiger worden opgebouwd in een gedeelte van de passage. Dit zal bij de entree van de Vomar zijn. Om dit veilig te kunnen doen zal dit vroeg in de ochtend uitgevoerd worden, zodat u zo weinig mogelijk overlast heeft van deze werkzaamheden.

Inloopspreekuur
Heeft u vragen of opmerkingen over de revitalisatie dan kunt u op woensdagmiddag tussen 14:00 en 15:00 uur terecht in winkelpand Geesterduin 5, naast ‘de Eeuwige Lente’. Tervoort Egmond heeft daar een bouwkeet en informatieruimte ingericht.
Als u buiten deze tijden vragen heeft kunt u natuurlijk altijd bij ons (Rotteveel M4 of Tervoort) terecht maar voor niet spoedeisende zaken verzoeken we u zoveel mogelijk gebruik te maken van dit tijdstip, omdat wij dan ook ruim de tijd hebben om u te woord te staan.

Website voor de revitalisatie is live
Er is een speciale website opgericht waar u terecht kunt voor updates over de revitalisatie. U vindt meer informatie en impressies op: https://winkelcentrum-geesterduin.nl

De website wordt na de verbouwing compleet vernieuwd.

Brief aan omwonende
Tervoort Egmond heeft omwonende van winkelcentrum een brief gestuurd, waarin wordt vermeld dat men gestart is met de revitalisatie van het winkelcentrum.

U kunt de brief via deze link bekijken. 

Werkzaamheden buiten winkeltijden
Tervoort zal de komende periode een aantal keer ‘s avonds werkzaamheden verrichten om overlast bij het winkelend publiek tot een minimum te beperken. Het kan zijn dat omwonende in de avond overlast van deze werkzaamheden ondervinden. Uiteraard probeert men dat tot een minimum te beperken.

Categorieën: Nieuwsbrief