Maandag 19 augustusStart inrichting bouwplaats
Maandag 19 augustusVoorbereidingen kraanopbouw van start (verboden te parkeren op de P achter de Etos)
Vrijdag 23 augustusOnderstel kraanopbouw gereed
Maandag 26 augustusBovenstel kraanopbouw gereed
Eind augustus/begin septemberStart bouw bij entree Zuid (Nelson & Vomar)

De bouwvakantie is bijna ten einde en dat betekend dat aannemer Tervoort aanstaande maandag vol aan de slag gaat met de revitalisatie van het winkelcentrum. In deze nieuwsbrief geven we u een update van de geplande werkzaamheden.

Opbouw hijskraan
Vanaf maandag 19 augustus verricht Tervoort diverse werkzaamheden ten behoeve van de inrichting van de bouwplaats. Ook wordt er gestart met de opbouw van de hijskraan. Het is daarom vanaf maandag 19 augustus niet meer mogelijk om te parkeren op de parkeerplaats nabij HVMS, Etos en de Intertoys. Voor leveranciers zullen de winkels gewoon bereikbaar blijven. Houd wel rekening met wat overlast.

Communicatieplan
Er is een communicatieplan opgesteld, deze opent u door op deze link te klikken
Lees deze a.u.b. aandachtig door en communiceer belangrijke informatie, zoals bijvoorbeeld parkeerregels door aan uw personeel.

Website met bouwinformatie
De huidige website van het winkelcentrum wordt omgebouwd naar een website met informatie over de revitalisatie en bouwupdates. Zodra de website live is zullen we u hierover berichten. Als de revitalisatie ten einde is (juni 2020) zal er ook een nieuwe website live gaan.

Categorie├źn: Nieuwsbrief